Wie zijn wij?

Wie zijn wij?
Onze namen zijn Hafida El Hachioui en Dayron Ommen.
In 2001 zijn wij afgestudeerd als mondhygiënisten aan de Hoge school Holland te Diemen (ACTA). Na ons afstuderen zijn wij werkzaam geweest in de volgende werkvelden: de algemene praktijk, orthodontie en de parodontologie praktijk.
Wij staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en zijn lid van:
– Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten; NVM
– Nederlandse Vereniging voor Parodontologie; NVvP
– Het Ivoren Kruis

De praktijk
Mondhygiënisten Oostplein is sinds september 2008 geopend. Het is een moderne praktijk waar kwaliteit en zorg centraal staan. We zijn gespecialiseerd in het voorkomen en behandelen van tandvleesziekten en cariës. Verder bestaan onze behandelingen uit:
– instructie mondhygiëne
– gebitsreiniging
– parodontale behandeling
– voedingsvoorlichting
– behandeling gevoelige tandhalzen
– kweken van ontstekingsbacteriën
– fluoride applicatie
– indien nodig kan er anesthesie (verdoving) worden toegediend
Behandeling van parodontitis vindt plaats volgens het paroprotocol, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie (NVvP).
Voor een behandeling bij de mondhygiënist is sinds mei 2006 geen verwijzing meer nodig van uw tandarts. U kunt dus op eigen initiatief een afspraak bij ons maken. Uiteraard behandelen wij ook op verwijzing. Behandeling vindt uitsluitend plaats op afspraak.

Klachten
Wij doen er alles aan om u de beste tandheelkundige zorg te bieden. Mocht het een keer voorkomen dat u vindt dat wij u onjuist of onzorgvuldig informeerden/behandelden, dan vragen wij u vriendelijk dit eerst met ons persoonlijk te bespreken. Wij kunnen dan nog eens uitleggen waarom wij iets op een bepaalde manier gedaan hebben, meestal lost dit onduidelijkheden op. Komen we er samen toch niet uit? Dan kunt u gebruik maken van het Landelijke Klachtencommissie Paramedici Eerste Lijn, waarbij wij zijn aangesloten.