Tarieven

Tarieven
De tarieven binnen de mondzorg worden bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Deze tarieven kunt u hier downloaden.

De intake voor de parodontale behandeling kost bij ons tussen de €146,43 – €160,25.

Indien u voor een preventieve behandeling komt, dan betaald u het 5-minuten tarief. De kosten hiervan zijn €12,39 per 5 minuten. Deze kosten zijn voor de tijd dat u in de behandelkamer aanwezig bent.

U ontvangt direct na uw intake een gespecificeerde begroting mee, zodat u exact weet wat de verwachte kosten van uw behandelingen zullen zijn.

Wijze van betaling
Na elke behandeling ontvangt u een nota die u direct per pin dient te voldoen. Wij accepteren geen creditcards en (bij voorkeur) geen contant geld.

Vergoeding zorgverzekeraar
Na betaling kunt u de nota bij uw zorgverzekeraar declareren. Indien u 18 jaar of ouder bent, wordt de behandeling bij de mondhygiënist geheel of gedeeltelijk vergoed. Een aanvullende tandartsverzekering is hierbij wel vereist. Deze kosten worden NOOIT VERREKEND met uw eigen risico. Het eigen risico geldt namelijk alleen voor kosten die u maakt vanuit de basisverzekering, niet voor kosten vanuit aanvullende verzekeringen. Voor patiënten van 0-18 jaar vergoedt de verzekeraar de behandeling door een mondhygiënist VOLLEDIG vanuit de basisverzekering.

Voor exacte informatie over eventuele vergoeding door uw verzekeraar kunt u bij uw verzekeringsmaatschappij terecht. Informeert u vooraf bij uw verzekering! Geeft u daarbij duidelijk aan dat uw behandeling plaatsvindt in een vrijgevestigde mondhygiënepraktijk.

Maken en/of afzeggen van afspraken
Voor het maken en/of afzeggen van afspraken zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer (010) 413 59 66. Tijdens de patiënten behandelingen kunnen wij helaas de telefoon niet beantwoorden. U wordt doorverbonden met het antwoordapparaat. Spreekt u duidelijk uw naam en telefoonnummer in, dan wordt u aan het einde van de werkdag en/of de volgende ochtend teruggebeld.

Bij verhindering dient u de afspraak minimaal 48 uur van te voren te annuleren. Afspraken die minder dan 48 uur van tevoren worden afgezegd of niet worden nagekomen, worden volledig in rekening gebracht. Wilt u er rekening mee houden dat het weekend niet meegerekend wordt als werkdag. (Voorbeeld: indien u op dinsdag een afspraak heeft en deze wilt afzeggen, dan moet u deze minimaal de vrijdag ervóór annuleren.)